VYUŽITÍ HLASOVACÍHO ZAŘÍZENÍ PŘI TESTOVÁNÍ PREKONCEPTŮ - KAINZOVÁ, Veronika; Jan, ŘÍHA; KOŘENÁ, Daniela (Trends in education, 2010)
Příspěvek uvádí výsledky testování prekonceptů z přírodovědné oblasti, při němž bylo využito hlasovací zařízení ActivExpression.
Keywords: prekoncept; miskoncept; hlasovací zařízení.