PRIMARNI A PREPRIMARNI EDUKACE V KONTEXTU SE VZDELAVANIM PRO UDRZITELNY ROZVOJ - HRDLICKOVA, Vlasta (Trends in education, 2010)
Prispevek se zabyva problematikou naplnovani zakladnich pozadavku ve vztahu ke vzdelavani pro udrzitelny rozvoj u deti predskolniho a mladsiho skolniho veku a pregradualni pripravou budoucich ucitelu preprimarniho a primarniho vzdelavani k realizaci vzdelavani pro udrzitelny rozvoj.
Keywords: vzdelavani pro udrzitelny rozvoj; preprimarni vzdelavani; primarni vzdelavani; pregradualni priprava budoucich ucitelu.