ONLINE TESTOVANIE JAZYKOVYCH KOMPETENCII - FEDIC, Dusan (Trends in education, 2010)
V prispevku sa zaoberame vyuzivanim IKT pri testovani jazykovych znalosti a technickymi moznostami tohto procesu na MTF STU. Uvadzame charakteristiku a funkcie webovej aplikacie Testovaci system, ktora bude pouzivana pre testovanie studentov pred zaciatkom jazykovej vyucby. Ponukame navod na jej pouzivanie z pozicie uzivatela a spravcu systemu.
Keywords: IKT; testovanie online; jazykove kompetencie.