BRAINSTORMING VE VYUCE - DOMISCHOVA, Ivona (Trends in education, 2010)
Prispevek popisuje vyukovou metodu brainstorming, jeji principy a v obecne rovine jeji mnozne vyuziti ve vyuce na jakemkoli stupni nasich vzdelavacich instituci. Vymezuje jeji pozitivni pusobeni na zaka a predstavuje mozne negativni stranky teto metody. Hodnoti zejmena jeji motivacni a aktivizujici charakter.
Keywords: brainstorming; skupina; vyukova metoda; napady; tvorivost; vyuka; pozitiva; negativa; sebeprosazeni; motivace.