METODICKE ASPEKTY SPOJENI MYSLENKOVYCH MAP A INTERAKTIVNI TABULE VE VYUCE - SLAMA, Jaroslav (Trends in education, 2009)
Prispevek se zabyva moznostmi spojeni myslenkovych map, mapovaciho softwaru a interaktivni tabule ve vyuce. Nabizi hodnoceni hlavnich metodickych aspektu pri tvorbe interaktivni myslenkove mapy a uvadi doporuceni razena dle fazi tvorby interaktivni myslenkove mapy.
Keywords: interaktivni tabule; myslenkova mapa; informacni a komunikacni technologie; interaktivni myslenkova mapa; web 2.0; kreativni mysleni; kreativita; motivace; didakticka metoda.