SEMINÁRNA PRÁCA Z MATEMATIKY A NÁSTROJE IT - ORSZÁGHOVÁ, Dana (Trends in education, 2009)
Nástroje informačných technológií sú dôležitým prostriedkom na realizáciu elektronického vzdelávania. Okrem rôznych foriem prezentácie matematického učiva prostredníctvom informačných technológií je významná aj spätná väzba - elektronické testovanie a hodnotenie získaných vedomostí. Cieľom príspevku je stručná charakteristika a analýza možností použitia nástrojov informačných technológií pri zadaní a vypracovaní seminárnej práce v elektronickej forme. Hlavným zdrojom materiálu pre príspevok sú skúsenosti získané z vyučovania matematiky na Fakulte ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre.
Keywords: matematika; vyučovanie matematiky; seminárna práca; elektronické vzdelávanie; LMS MOODLE.