VYUŽITIE E-LEARNINGU V PREDMETE BEZPEČNOSŤ A HYGIENA PRÁCE - OČKAJOVÁ, Alena (Trends in education, 2009)
Príspevok poukazuje na možnosť využitia e-learningu v predmete Bezpečnosť a hygiena práce a vysvetľuje podstatu tvorby jednotlivých častí kurzu, s dôrazom na ciele kurzu, textový materiál, ukážky, úlohy ako aj kontrolné testy. Súčasťou príspevku je ukážka vytvorenia materiálov v podobe e-learningu pre kapitolu Bezpečnostné a zdravotné označenie na pracovisku.
Keywords: e-learning; bezpečnostné značenie; bezpečnostné farby.