VYUZITIE E-LEARNINGU V PREDMETE BEZPECNOST A HYGIENA PRACE - OCKAJOVA, Alena (Trends in education, 2009)
Prispevok poukazuje na moznost vyuzitia e-learningu v predmete Bezpecnost a hygiena prace a vysvetluje podstatu tvorby jednotlivych casti kurzu, s dorazom na ciele kurzu, textovy material, ukazky, ulohy ako aj kontrolne testy. Sucastou prispevku je ukazka vytvorenia materialov v podobe e-learningu pre kapitolu Bezpecnostne a zdravotne oznacenie na pracovisku.
Keywords: e-learning; bezpecnostne znacenie; bezpecnostne farby.