VYUZITI INTEGRUJICIHO POJMU AUTOMOBIL VE VYUCE OBECNE TECHNICKEHO PREDMETU NA ZS - MINARCIK, Josef; HAVELKA, Martin (Trends in education, 2009)
Prispevek se zabyva moznostmi vyuziti konstrukcni stavebnice LEGO ve vyuce obecne technickeho predmetu na ZS pri realizaci vyuky zamerene na vyuku integrujiciho tematu automobil. V teto souvislosti jsou mimo jine naznaceny vhodne metody pro realizaci uvedene vyuky.
Keywords: integrujici pojem automobil; konstrukcni stavebnice; LEGO Education; projektova vyuka.