VYUŽITÍ INTEGRUJÍCÍHO POJMU AUTOMOBIL VE VÝUCE OBECNĚ TECHNICKÉHO PŘEDMĚTU NA ZŠ - MINARČÍK, Josef; HAVELKA, Martin (Trends in education, 2009)
Příspěvek se zabývá možnostmi využití konstrukční stavebnice LEGO ve výuce obecně technického předmětu na ZŠ při realizaci výuky zaměřené na výuku integrujícího tématu automobil. V této souvislosti jsou mimo jiné naznačeny vhodné metody pro realizaci uvedené výuky.
Keywords: integrující pojem automobil; konstrukční stavebnice; LEGO Education; projektová výuka.