INTERAKTIVNI AKTIVITY V PREZENTACI Z HLEDISKA TYPU A POUZITI - KROTKY, Jan (Trends in education, 2009)
Prispevek navazuje na pruzkum v oblasti interaktivnich a multimedialnich prezentaci, realizovany autorem na pracovisti didaktickych a informacnich technologii na Pedagogicke fakulte v Plzni. Pruzkum a nasledny rozbor autorskych praci spolu s vysledky byl castecne publikovan prostrednictvim konference IGIP | Strategie technickeho vzdelavani v reflexi doby 2009. Tento clanek se zabyva nekterymi vybranymi aspekty zjistenych skutecnosti a predklada je ctenari ucelene a prostrednictvim noveho pohledu. Rozsirena verze vcetne doprovodnych obrazku a dalsich grafu je k dispozici na portalu CDMVT, vytvorenem za ucelem podpory vyuky didaktickych a informacnich technologii na FPE ZCU.
Keywords: Didakticke technologie; didakticka technika; prezentace; interaktivni prezentace; interaktivni tabule; InterWrite; WorkSpace; CDMVT.