INTERAKTIVNI VYUKA VE VZDELAVANI - Milan, KLEMENT; LAVRINCIK, Jan (Trends in education, 2009)
Prispevek se zabyva problematikou interaktivni vyuky nizsiho sekundarniho vzdelavani. Resi otazky technickeho vybaveni uceben a instalaci prislusneho software. Dale pojednava o tvorbe vyukovych hodin pro vzdelavani. V zaveru se zminuje o dostupnosti interaktivnich portalu v siti internet.
Keywords: interaktivni tabule; interaktivni vyuka; portaly pro interaktivni vyuku.