INTERAKTIVNÍ VÝUKA VE VZDĚLÁVÁNÍ - Milan, KLEMENT; LAVRINČÍK, Jan (Trends in education, 2009)
Příspěvek se zabývá problematikou interaktivní výuky nižšího sekundárního vzdělávání. Řeší otázky technického vybavení učeben a instalaci příslušného software. Dále pojednává o tvorbě výukových hodin pro vzdělávání. V závěru se zmiňuje o dostupnosti interaktivních portálů v síti internet.
Keywords: interaktivní tabule; interaktivní výuka; portály pro interaktivní výuku.