HRAVE TECHNICKE CINNOSTI V PRIPRAVE UCITELU MATERSKYCH SKOL - Miroslav, JANU; KVAPIL, Ludek (Trends in education, 2009)
Prispevek se zabyva problematikou cilu, obsahu a realizace predmetu ``Hrave technicke cinnosti'' v priprave ucitelu materskych skol.
Keywords: Hrave technicke cinnosti; hracka; prirodni material; kovove materialy.