INFORMÁCIE O GRAFE FUNKCIE V PREDMETE FYZIKA A ICH HIERARCHICKÉ USPORIADANIE - HORVÁTHOVÁ, Daniela; ZELENICKÝ, Ľubomír (Trends in education, 2009)
V príspevku predkladáme poznatky o informáciách sprostredkovaných grafom funkcie v predmete fyzika a ich hierarchickom usporiadaní. Výsledky boli potvrdené rozsiahlymi výskumami a obhájené v príslušných komisiách.
Keywords: informácie; graf funkcie; hierarchická štruktúra; predmet fyzika.