INFORMACIE O GRAFE FUNKCIE V PREDMETE FYZIKA A ICH HIERARCHICKE USPORIADANIE - HORVATHOVA, Daniela; ZELENICKY, Lubomir (Trends in education, 2009)
V prispevku predkladame poznatky o informaciach sprostredkovanych grafom funkcie v predmete fyzika a ich hierarchickom usporiadani. Vysledky boli potvrdene rozsiahlymi vyskumami a obhajene v prislusnych komisiach.
Keywords: informacie; graf funkcie; hierarchicka struktura; predmet fyzika.