KURZY V PROSTREDI LMS MOODLE - PROSTRIEDOK E-VZDELAVANIA V MATEMATIKE - GREGANOVA, Radomira (Trends in education, 2009)
Vyucovanie matematickych predmetov je spojene s roznymi sposobmi pouzitia prostriedkov informacnych technologii (IT). Studijne materialy su vytvarane vo forme elektronickych dokumentov alebo on-line kurzov. Prakticka realizacia takehoto typu vzdelavacich metod a tvorba studijnych materialov je na Slovenskej polnohospodarskej univerzite (SPU) v Nitre podporovana systemom LMS Moodle. V prispevku uvadzame e-vzdelavaci system Moodle a moznosti jeho integracie do vyucby matematiky na Slovenskej polnohospodarskej univerzite v Nitre.
Keywords: vyucovanie matematiky; elektronicke vzdelavanie; elektronicke studijne materialy; LMS Moodle.