NAJPOUZIVANEJSIE SYSTEMY INTERAKTIVNYCH TABUL NA SLOVENSKU A V CECHACH - BRECKA, Peter; KOPRDA, Stefan; MAROS, Milan (Trends in education, 2009)
Prispevok popisuje najcastejsie pouzivane systemy interaktivnych tabul na Slovensku a v Cechach, pricom poukazuje na ich vyhody a nevyhody.
Keywords: interaktivna tabula; elektronicke pero; princip fungovania.