PREZENTÁCIA VYTVORENÉHO SOFTVÉRU A ĎALŠIE PROJEKTY PRE VYTVORENIE ÚPLNEJ WEB-BASED TRAINIG PODPORY - BORŽÍKOVÁ, Jana (Trends in education, 2009)
V tomto druhom príspevku popíšem vytvorený softvér pre daný predmet a pripravované projekty, ktorými doplníme laboratórium o dynamické časti, generátor úloh, kamerový prenos pokusov, v ktorých sú numerické metódy využívané. Naším cieľom je vytvoriť úplnú web-based learning podporu pre vyučovaní predmet Aplikovaná matematika.
Keywords: blended learning; knižnica VBA for Application; aplikovaná matematika