PROGRAMOVACI JAZYK F# PRE PLATFORMU .NET - SZABO, Tibor; SCHINDLER, Frank (Trends in education, 2009)
Cielom prispevku je predstavit niektore vlastnosti programovacieho jazyka F# od firmy Microsoft, ktory podporuje moznost funkcionalneho programovania, objektovo orientovaneho programovania, interaktivneho skriptovania a interoperabilitu medzi inymi .NET-ovskymi jazykmi. Jazyk bol a je aj nadalej vyvijany pre platformu .NET.
Keywords: Programovaci jazyk F#; programovaci jazyk C#; platforma .NET; objektovo orientovane programovanie; funkcionalne programovanie; Visual Studio; Windows Forms Application.