CERTYFIKAT MICROSOFT OFFICE SPECIALIST - PIERWSZY KROK DO KARIERY INFORMATYCZNEJ - PACHOLEC, Wojciech (Trends in education, 2009)
W artykule przedstawiono znaczenie posiadania certyfikatu Microsoft Office Specialist, omowiono program Microsoft IT Academy Essential, ktory przygotowuje do uzyskania certyfikatu, oraz z jakich programow mozna go uzyskac.
Keywords: MOS; certyfikacja; IT Academy; Microsoft; kariera informatyczna.