OCHOTA UČITELŮ VZDĚLÁVACÍ OBLASTI INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE K ÚČASTI NA VÝZKUMU - MEIER, Miroslav (Trends in education, 2009)
Stať popisuje ochotu učitelů vzdělávací oblasti Informační a komunikační technologie na druhém stupni základních škol k účasti na výzkumu, který se věnoval začleňování moderních vědeckotechnických poznatků do výuky vzdělávací oblasti Informační a komunikační technologie.
Keywords: učitel; základní škola; moderní vědeckotechnický poznatek; město; venkov; informační a komunikační technologie.