MOZNOSTI PRIPRAVY STUDENTU UCITELSTVI PRO 1. STUPEN ZS V OBLASTI ICT - MANENOVA, Martina (Trends in education, 2009)
Ramcovy vzdelavaci program stanovuje pro 1. stupen zakladni skoly novou povinnou vzdelavaci oblast Informacni a komunikacni technologie. Na tuto skutecnost by mely reagovat i pedagogicke fakulty, ktere pripravuji studenty Ucitelstvi pro 1. stupen zakladni skoly. Prispevek seznamuje s pojetim pripravy studentu vyse zminovaneho oboru na pedagogicke fakulte Univerzity Hradec Kralove.
Keywords: informacni a komunikacni technologie; Ramcovy vzdelavaci program; prvni stupen.