SYSTÉM EVIDENCE ZAHRANIČNÍCH POBYTŮ - LAVRINČÍK, Jan; Milan, KLEMENT (Trends in education, 2009)
Příspěvek popisuje vývoj, ovládání, možnosti vylepšení a praktické využití aplikace Systém evidence zahraničních pobytů. Vysvětluje z jakých částí se databázový program skládá, zdůrazňuje výběr programovacího jazyka z hlediska kompatibility, vývoje a budoucího rozšíření. Seznamuje čtenáře s hierarchickou strukturou schvalovacích procesů. Příspěvek je doplněn o vývojové diagramy a ukázky zdrojových kódů.
Keywords: Erasmus; Free mover; Mobility; zahraniční pobyt.