SYSTEM EVIDENCE ZAHRANICNICH POBYTU - LAVRINCIK, Jan; Milan, KLEMENT (Trends in education, 2009)
Prispevek popisuje vyvoj, ovladani, moznosti vylepseni a prakticke vyuziti aplikace System evidence zahranicnich pobytu. Vysvetluje z jakych casti se databazovy program sklada, zduraznuje vyber programovaciho jazyka z hlediska kompatibility, vyvoje a budouciho rozsireni. Seznamuje ctenare s hierarchickou strukturou schvalovacich procesu. Prispevek je doplnen o vyvojove diagramy a ukazky zdrojovych kodu.
Keywords: Erasmus; Free mover; Mobility; zahranicni pobyt.