VYUKOVE METODY V PROSTREDI POCITACOVYCH TECHNOLOGII - KUDELKA, Milos; MOSOVA, Vratislava (Trends in education, 2009)
V nasem clanku se zamerujeme na vyukove postupy, ktere funguji. Inspirujeme se u ruznych autoru a snazime se najit spolecne rysy, ktere mohou pomoci zejmena tem, kteri uci, a pritom nejsou studovanymi uciteli. Nezapominame pritom na technologickou podporu vyuky.
Keywords: mikrozanr; pedagogicky vzor a antivzor; vzor pro e-learning.