STRUKTURA KOMPETENCE UCITELE PRO TVORBU VYUKOVYCH WWW STRANEK - KUBRICKY, Jan (Trends in education, 2009)
Prispevek je venovan problematice kompetenci ucitele se zamerenim na konkretni oblast vyuziti ICT pro podporu vyuky. Zabyva se strukturou kompetence ucitele v oblasti tvorby vyukovych www stranek.
Keywords: kompetence ucitele; ICT; vyukove www stranky.