NAVRH A REALIZACIA BEZDROTOVEJ (WIFI) POCITACOVEJ SIETE - KOPRDA, Stefan; BRECKA, Peter; MAROS, Milan (Trends in education, 2009)
Sucasna expanzia informacnych technologii, ktora v mnohych aspektoch prekracuje rychlost ludskeho vnimania, nas nuti k prisposobovaniu sa tempu jej vyvoja. Rozvoj technologii a pocitacovych systemov ovplyvnuje coraz viac vsetky oblasti nasej cinnosti, poskytuje nam stale viac moznosti na komunikaciu a pristup k mnozstvu informacii. Pocitacova siet ako taka, sa vyuziva na realizaciu, interakciu a podporu vyucby.
Keywords: pocitacova siet; bezdrotova Wifi siet; routek.