K ICT KOMPETENCIM PEDAGOGICKYCH PRACOVNIKU - HODIS, Vladislav (Trends in education, 2009)
Prispevek se zameruje na problematiku pedagogickych kompetenci v oblasti informacnich a komunikacnich technologii. Vzhledem k pojeti uvedene vyuky, je prezentovano vymezeni kompetence k pouzivani digitalniho fotoaparatu, digitalni videokamery a mikrofonu.
Keywords: Pedagogicke kompetence; informacni a komunikacni technologie (ICT); ICT kompetence ucitele.