BIOMETRIA A VZDELAVANIE - HAMBALIK, Alexander (Trends in education, 2009)
Prispevok sa zaobera sucasnym moznostiam vyuzivania novych, modernych prvkov ICT, ktore pracuju na baze biometrickych znakov, v skolskej sfere.
Keywords: biometria; ICT; prvky pracujuce na baze biometrickych znakov; prakticka vyuzitelnost biometriky v skolskej sfere.