MOŽNOSTI NASTAVENIA A IMPLEMENTÁCIE SLOVNÍKA POJMOV V LMS MOODLE - CÁPAY, Martin; MESÁROŠOVÁ, Miroslava (Trends in education, 2009)
Použitie slovníkov v e-kurzoch je často obmedzené na jednoduchý zoznam slov, ktorý navyše študenti zvyknú počas štúdia ignorovať, a tak sa jeho vytváranie zdá zbytočné. V príspevku sa snažíme poukázať na možnosti slovníkov a ich využitia v e-kurzoch, špecificky sa budeme venovať technikám exportu a importu položiek slovníkov, ktoré môžu napomôcť efektívnejšiemu využívaniu tejto aktivity.
Keywords: LMS Moodle; slovník; export; import.