MOZNOSTI NASTAVENIA A IMPLEMENTACIE SLOVNIKA POJMOV V LMS MOODLE - CAPAY, Martin; MESAROSOVA, Miroslava (Trends in education, 2009)
Pouzitie slovnikov v e-kurzoch je casto obmedzene na jednoduchy zoznam slov, ktory navyse studenti zvyknu pocas studia ignorovat, a tak sa jeho vytvaranie zda zbytocne. V prispevku sa snazime poukazat na moznosti slovnikov a ich vyuzitia v e-kurzoch, specificky sa budeme venovat technikam exportu a importu poloziek slovnikov, ktore mozu napomoct efektivnejsiemu vyuzivaniu tejto aktivity.
Keywords: LMS Moodle; slovnik; export; import.