INTERNET W PRACY NAUCZYCIELA - BUŁKA, Beata; TKOCZ, Maria (Trends in education, 2009)
W niniejszym artykule przedstawiono wyniki badań ankietowych na temat Internetu w pracy nauczyciela. Badania zostały przeprowadzone wśród 100 nauczycieli szkół podstawowych województwa opolskiego. Z badań wynika, że nauczyciele coraz częściej wykorzystują Internet w celu przygotowania się do zajęć.
Keywords: Internet; nauczyciel; Opole