INTERNET W PRACY NAUCZYCIELA - BULKA, Beata; TKOCZ, Maria (Trends in education, 2009)
W niniejszym artykule przedstawiono wyniki badan ankietowych na temat Internetu w pracy nauczyciela. Badania zostaly przeprowadzone wsrod 100 nauczycieli szkol podstawowych wojewodztwa opolskiego. Z badan wynika, ze nauczyciele coraz czesciej wykorzystuja Internet w celu przygotowania sie do zajec.
Keywords: Internet; nauczyciel; Opole