EFEKTYWNOSC KSZTALCENIA TECHNOLOGII INFORMACYJNEJ W SZKOLACH PONADGIMNAZJALNYCH W NYSIE - BULKA, Beata; KUCFIR, Joanna (Trends in education, 2009)
W artykule przedstawiono wyniki badan ankietowych przeprowadzonych wsrod 200 uczniow szkol ponadgimnazjalnych wojewodztwa opolskiego a dokladniej w dwoch wybranych na drodze losowej szkol ponadgimnazjalnych w Nysie.
Keywords: Ksztalcenie; technologia informacyjna; szkola ponadgimnazjalna.