ZAGROZENIA PLYNACE Z INTERNETU W OCZACH RODZICOW - BULKA, Beata; Justyna, KOS (Trends in education, 2009)
W artykule przedstawiono wyniki badan na temat zagrozen plynacych z Internetu w oczach rodzicow. Badania przeprowadzono wsrod reprezentatywnej grupie rodzicow uczniow z Zespolu Szkol Ogolnoksztalcacych w Chalupkach oraz Zespolu Szkol Ekonomicznych w Wodzislawiu Slaskim.
Keywords: Internet; rodzice; uczniowie.