SEBAHODNOTENIE A SEBAKONTROLA STUDENTOV AKO SUCAST VYUCOVACIEHO PROCESU - STUPALOVA, Hana (Trends in education, 2009)
V prispevku su opisane vysledky pedagogickeho experimentu, ktory bol zamerany na rozvoj sebahodnotenia a sebakontroly studentov.
Keywords: sebahodnotenie; sebakontrola; hodnotiaci list