O PROJEKTE SLOVENSKEHO TERMINOLOGICKEHO SLOVNIKA ELEKTRONICKEHO VZDELAVANIA - STOFFA, Jan; STOFFOVA, Veronika (Trends in education, 2009)
Studia prezentuje projekt prveho slovenskeho terminologickeho vzdelavania. Uvadza ciele projektu a metody prace na slovniku. Informuje tiez o moznostiach ucasti na vypracovani slovnika osob, ktore nie su clenmi riesitelskeho timu.
Keywords: elektronicke vzdelavanie; e-learning; elektronicke terminologicke slovniky; terminologicky slovnik e-learningu.