VYSLEDKY KORELACNEJ ANALYZY - POLCIC, Ludovit (Trends in education, 2009)
Autor v prispevku analyzuje vztahy medzi premennymi z hladiska ich spojitosti, teda do akej miery nimi zvolene techniky sleduju odlisne premenne, javy a do akej miery spolu suvisia.
Keywords: korelacna analyza; korelacny koeficient; kontrolna skupina; experimentalna skupina.