TECHNICKE PROSTRIEDKY MERANIA A MONITOROVANIA PLYNNYCH ZNECISTUJUCICH LATOK VYUZIVANE PRI VZDELAVANI TECHNIKOV - NEUPAUEROVA, Andrea; CERNECKY, Jozef (Trends in education, 2009)
Prispevok uvadza technicke prostriedky merania a monitorovania zakladnych plynnych znecistujucich latok vyuzivanych vo vzdelavacom procese technickych predmetov podla aktualnych svetovych trendov v oblasti vyuzivania metodickych prostriedkov monitorovania zivotneho prostredia.
Keywords: meranie; monitorovanie; technicke vzdelavanie; plynne znecistujuce latky.