NAHRADA NEHARMONICKYCH PERIODICKYCH SIGNALOV RADOM ROTUJUCICH FAZOROV - MILLY, Miron (Trends in education, 2009)
V prispevku sa vychadza z neharmonickej periodickej funkcie rozvinutej do komplexneho tvaru Fourierovho radu s exponencialnymi clenmi. Jednotlive harmonicke zlozky danej neharmonickej funkcie su potom podla pravidiel symbolicko-komplexnej metody nahradzovane prislusnymi rotujucimi fazormi.
Keywords: neharmonicka; periodicka; funkcia; fazor; Fourierov rad.