PROJEKT KOMBINOVANEHO VZDELAVANIA VO VYUCBE TECHNICKYCH PREDMETOV - Vlastimil, MALY; KUCERA, Marian; PRSAN, Jan (Trends in education, 2009)
Autori v prispevku prezentuju projekt o moznostiach aplikovania kombinovaneho vzdelavania vo vyucbe technickych predmetov na Technickej fakulte Slovenskej polnohospodarskej univerzity v Nitre. Jeho cielom je inovovat a realizovat vyucbu vybranych technickych predmetov novou formou vzdelavania, ktora zahrna oducenie casti kurzov prezencne a cast elektronicky. Tyka sa to ako prednasok poskytovanych studentom, tak aj vypracovavania zadanych uloh. Kombinovana forma vzdelavania je pre studentov nielen dostupnejsia, nakolko studuju v akomkolvek case a na akomkolvek mieste s pristupom na Internet, ale aj atraktivnejsia a efektivnejsia.
Keywords: kombinovane vzdelavanie; technicke predmety; elektronicke studijne materialy.