HODNOCENI TECHNIKY JAKO OBSAH VYUKY TECHNICKYCH PREDMETU NA ZS - KROPAC, Jiri (Trends in education, 2009)
Stat prezentuje pristupy k hodnoceni techniky a dusledku cinnosti s technikou pri jeho uplatneni ve vyuce technickych predmetu na ZS. Zohlednena je souvislost s rozvijenim technickeho mysleni a s realizaci uzivatelskeho pojeti teto vyuky.
Keywords: hodnoceni techniky; technicke vyucovaci predmety; uzivatelske pojeti; technicke mysleni