TECHNICKÁ ZÁJMOVÁ ČINNOST - HONZÍKOVÁ, Jarmila (Trends in education, 2009)
Článek pojednává o technické zájmové činnosti. Představuje konkrétní výchovná zařízení, funkce zájmové činnosti a jednotlivé okruhy technické zájmové činnosti.
Keywords: technická zájmová činnost.