ÚVOD DO STUDIA UČITELSTVÍ - Serafín, Čestmír (Trends in education, 2008)
(SEMRÁD, J. - ŠKRABAL, M. Úvod do studia učitelství odborných předmětů. 1. vyd. Praha : ČVUT, 2007, 162 s. ISBN 978-80-01-03744-7)