ELEKTROTECHNICKE STAVEBNICE - Serafin, Cestmir (Trends in education, 2008)
(DOSTAL, J. Elektrotechnicke stavebnice (teorie a vysledky vyzkumu). 1. vyd. Olomouc: VOTOBIA, 2008, 74 s. + CD. ISBN 978-80-7220-308-6)