ÚVOD DO PRÍPRAVY A TVORBY MULTIMEDIÁLNYCH DIDAKTICKÝCH PROGRAMOV V EDUKAČNOM PROCESE - Ďuriš, Milan; Stebila, Ján (Trends in education, 2008)
(PIECUCH, A. Wstęp do projektowania multimedialnych opracowań metodycznych. 1. vyd. Rzeszów: Wydawnictwo Oświatowe FOSZE, 2008. 397 s. ISBN 978-83-88845-97-0.)