UVOD DO PRIPRAVY A TVORBY MULTIMEDIALNYCH DIDAKTICKYCH PROGRAMOV V EDUKACNOM PROCESE - Duris, Milan; Stebila, Jan (Trends in education, 2008)
(PIECUCH, A. Wstep do projektowania multimedialnych opracowan metodycznych. 1. vyd. Rzeszow: Wydawnictwo Oswiatowe FOSZE, 2008. 397 s. ISBN 978-83-88845-97-0.)