SESTDOBY ROTACNY SPALOVACI MOTOR - MILLY, Miron (Trends in education, 2008)
Prispevok popisuje konstrukciu a cinnost sestdobeho toroidneho rotacneho spalovacieho motora s otacavym pohybom dvojice piestov. Motor pozostava z pracovnej skrine, dvoch otacajucich sa piestov a riadiaceho mechanizmu, ktorym je ovladany otacavy pohyb oboch piestov, klzne ulozenych v toroidnej pracovnej skrini.
Keywords: sestdoby (sesttaktny) spalovaci motor; toroidny; rotacny; piest