MERANIE PRUZNYCH, VAZKOPLASTICKYCH A PEVNOSTNYCH VLASTNOSTI STEBIEL PSENICE, SK - DUNCA, Juraj; DUNCOVA, Alena; Ondrej, SVEC (Trends in education, 2008)
V praci sa studuju pruzne, vazkoplasticke a pevnostne vlastnosti stebiel psenice.